Huizen zonder zorgen.

 • Ref. Leke - Tramstationsstraat lot 2

  Tevreden klanten bij de oplevering van hun nieuwbouwwoning in Leke. (2017/12/19)

  Fam. Vercarre - Verbeke

 • Ref. Rumbeke - Schaapsstraat lot 1A

  We zijn tevreden over de vakkennis van alle medewerkers en uitvoerende partners, over de afwerking en de materiaalkeuze. We kregen regelmatig een overzicht van het financiële. (26/09/2017)

  Fam. Viaene - Pecceu

 • Ref. Rumbeke - Schaapsstraat lot 1B

  We zijn tevreden over de kwaliteit van de ruwbouw en afwerking. En over de opvolging door de projectleider Frederik. (26/09/2017)

  Fam. Dehaene - Jacobs

 • Ref. Roeselare - Te Groeneweghe lot 39

  We zijn tevreden over het type woning en de afwerkingsgraad. (26/09/2017)

  Fam. Michels - Debeil

 • Ref. Houthulst - Velstraat lot 5

  We zijn tevreden over de vriendelijkheid van de firma Bossu. (14/06/2017)

  Fam. Theuninck - Hendrickx

 • Ref. Rumbeke - Koestraat lot 5

  Een tevreden klant bij de oplevering van haar woning in Rumbeke. (28/09/2017)

  Mevr. Willekens

 • Ref. Kortrijk - Wagenmakersstraat lot 1

  We zijn tevreden over de goede communicatie tussen de klant en werfleider, de werknemers en de klant. Tussen de werfleider en het werkvolk is de communicatie super! Top dat Frederik zo achter zijn klanten staat, echt super! Zijn Ideeën zijn schitterend en hij staat in voor de klant. (27/06/2016)

  Fam. Niemegeerts - Lommens

 • Ref. Rumbeke - Koestraat lot 7

  We zijn tevreden over de vooropgestelde planning die werd behaald. De samenwerking met de projectleider Frederik verliep ZEER GOED : duidelijke afspraken en technisch onderbouwd (13/06/2017)

  Fam. Ternest - Vandeghinste

 • Ref. Roeselare - Te Groeneweghe lot 40

  We zijn tevreden over de contacten met Darky, Floris en Mathieu. Er werd altijd rekening gehouden met onze vragen, opmerkingen, etc... Dankjewel voor de goede opvolging van onze droomwoning! (15/06/2017)

  Fam. Buyse - Louage

 • Ref. Roeselare - Te Groeneweghe lot 37

  We zijn tevreden over de opvolging en begeleiding van onze werfleider Mathieu. De mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen in de woning is een grote meerwaarde. (13/06/2017)

  Fam. Castelein - Verkinderen

 • Ref. Roeselare - Te Groeneweghe lot 29

  We zijn tevreden over de afwerking. En dat alle 'problemen' voor de oplevering werden opgelost. (15/06/2017)

  Fam. Verfaillie - Vanhoo

 • Ref. Roeselare - Te Groeneweghe lot 35

  We zijn tevreden over de goede verstandhouding met de projectleider Frederik. Inspraak en ruime keuze bij het maken van de beslissingen en de kwalitatieve producten. EN NATUURLIJK MET HET EINDRESULTAAT VAN DE WONING. (13/06/2017)

  Fam. Pollentier - Boussauw

 • Ref. Roeselare - Te Groeneweghe lot 28

  We zijn tevreden over de goede begeleiding tijdens het bouwproces. Zeer tevreden over onze projectleider waarbij we steeds terecht konden met onze vragen. Alles werd van zeer nabij opgevolgd. (13/06/2017)

  Fam. Meeuws - Demaegdt

 • Ref. Roeselare - Kleine Weg lot 1

  We zijn tevreden over : De graad van afwerking / Kwaliteit in basispakken / Grote van het perceel / Strikte timing bij afwerking (16/06/2017)

  Fam. Callewaert - Jonckheere

 • Ref. Westrozebeke - Karabinierstraat lot 1

  Zeer tevreden over de ligging en oriëntatie van de woning. En van de afwerkingsmaterialen en het contact met de firma. (28/08/2017)

  Mevr. Theuninck

 • Ref. Rumbeke, Hoogstraat 24

  Vlot verkocht. Dank aan Floris voor de goede zorgen, de professionele aanpak en natuurlijk de verkoop. Verkoop handelspand met woning : 8/11/2016

  Fam. Degryse - Pelckmans (Lingerie Olijf)

 • Ref. Gullegem - Kleppe Voetweg 19

  Ik ben zeer tevreden van Immo Bossu en vooral van Darky. Dankzij hem werd mijn huis zeer vlug en vlot verkocht. Ook bij de aankoop van mijn ander huis verliep alles zeer vlot. Darky is een zeer vriendelijke en correcte makelaar, daar kunnen veel immobiliën bureaus een voorbeeld aan nemen. (10/02/2016)

  Rosita Vereecken

 • Ref. Houthulst - Koordedraaiershoek 33

  Een dikke pluim voor de firma Immo Bossu en zeker voor Darky die onze woning te Houthulst in 5 weken verkocht heeft. We zijn super tevreden !! Verkoop woning : 2/03/2016

  Fam. Theuninck - Hendrickx

 • Ref. Kortrijk - Wagenmakersstraat lot 1

  Frederik (= projectleider), dank je wel voor wat je voor ons gerealiseerd hebt, de goede ideeën, de steun achter onze keuzes, een werfleider op z'n plaats. Recht voor de raap, die luistert naar de mensen en die achter zijn mensen én klanten staat. Het was fijn werken met jou. (27/05/2016)

  Maïté, Kristof en de kinderen

 • Ref. Westrozebeke - Karabiniersstraat lot 4

  Frederik ( = projectleider), bedankt om ons zo goed te begeleiden met het huis. Het is heel mooi afgewerkt.

  Fam. De Kinder

 • Ref. Moorslede - Kruiskedreef 1

  We willen jullie bedanken voor de goede inzet, goede reclame en medewerking. Dankzij IMMO BOSSU is onze hoeve snel verkocht. Verkoop hoeve : 15/05/2015

  Dhr. Luc Hemeryck en mevr. Christine Naert

 • Ref. Passendale - Rozestraat 24

  Hierbij wens ik Immo Bossu te feliciteren en natuurlijk ook te bedanken voor de manier waarop de verkoop werd afgehandeld. Vanaf dag 1 - onze eerste ontmoeting - tot de verkoop zelf (slechts enkele dagen later) werd er professioneel gehandeld zowel naar mezelf toe, als verkoper, als naar de kopers toe. U was steeds stipt bij de afspraken en alles was zeer duidelijk uitgelegd ook tijdens de meeting met de koper voor het tekenen van de compromis. Het was me een echt plezier om met Immo Bossu te mogen samen werken en u hebt me steeds op de hoogte gehouden, dit gezien de afstand. Nogmaals bravo en veel succes ! Verkoop woning : 27/04/2015

  Dhr. Marc Dubuisson

 • Ref. Geluwe - Dadizelestraat 48

  Aan alle medewerkers van Immo Bossu zeggen wij hartelijk dank voor de snelle en vlotte verkoop van onze hoeve. We hadden nooit durven dromen dat onze hoeve in amper 6 weken tijd zou verkocht zijn. Proficiat ! Speciaal een woordje van dank aan Darky Serroen en Floris Vantyghem voor de praktische kant, om alles in goede banen te leiden en de juiste mensen hiervoor aan te spreken. Zij zijn de drijvende kracht achter Immo Bossu. De kopers en wij waren heel tevreden over jullie professionele aanpak. Nog veel verkoop-succes en nogmaals een dikke MERCI ! Verkoop hoeve : 8/04/2015

  Fam. Ramboer Gabriël en Maria